Hvorfor?

Vi brænder for at spille live musik - også hos virksomheder! Langt størstedelen af os bruger mere tid på vores arbejde, end i vores hjem. Derfor er det vigtigt at skabe en arbejdsplads, som på samme tid kan fordre udviklingen hos den enkelte medarbejder og skabe trygge rammer i en travl hverdag. Det er god business at passe på sine medarbejdere! Live musik på arbejdspladsen giver mulighed for at møde hinanden på tværs af afdelinger og faggrupper.

Vi tilbyder en række forskellige musik oplevelser, som eksponerer livemusik til virksomheder og samtidig skaber grobund for kreativ tænkning og inspirerende og inkluderende medarbejderpleje, og så er der endda evidens for, at det virker.
Spørger man hjerneforsker, bassist og komponist, Peter Vuust, kan det at lytte til musik sammen være med til at skabe et fælles fodslag i en gruppe. Det mest enkle eksempel er, når vi klapper i takt. Vi tolker de andres bevægelser, føler de andres og musikernes tempo, bliver smittet af det og finder os selv til rette i den fælles gerning at klappe. Vi bliver ganske enkelt bedre til at forstå sidemanden og dermed samarbejde med vedkommende.

Vi tilbyder:

Siden 2016 har Popkollektivet spillet for en række virksomheder, enten som en enkelt optræden eller i form af flere koncerter i løbet af et år. En koncertrække giver dig og dine medarbejdere mulighed for at stifte bekendtskab med pop-musikkens mange facetter. F.eks. traditionel pop, soul, disco, julemusik, tributes, country osv.

Frem for at arrangere en medarbejdertur ud af huset til et spillested, rykker vi koncertoplevelsen ud på arbejdspladsen. I får en æstetisk musikalsk oplevelse i kendte rammer, og medarbejderne ser deres arbejdsplads i en helt ny kontekst.

Det er selvfølgelig muligt at kombinere optrædenen med f.eks. virksomhedens mærkedage, medarbejderarrangementer som sommerfrokost eller julefrokost, afslutning på en faglig dag eller ved at give receptionen eller mødet en ekstra dimension med et top-tjekket liveband.

Vi skræddersyer en musikalsk løsning, som passer netop til jeres virksomhed og ønsker. Tøv ikke med at kontakte os til en uforpligtende snak!

Gør noget fantastisk for dine medarbejdere