Popkollektivet til Dinner
”Vi fejrede vores fælles 50 års selskab med Popkollektivet. Vi bookede 3 musikere og blev vejledt og guidet i forhold til at matche musikken med vores arrangement. Det var såååå feeedt! Popkollektivet leverer musik af højeste klasse!

– Jette (Juli 2019)

Fantastisk stemme og vildt gennemført guitarspil
“Jeg holdt fødselsdagsfest for familie og venner, og havde derigennem booket en solomusiker igennem Popkollektivet. Jeg er så enormt glad for at have valgt popkollektivet! Fantastisk stemme og vildt gennemført guitarspil!

– Mikkel (Juni 2019)

Indslag under Vielsen og Lounge Musik agefter
“Min mand og jeg holdt bryllup i vores have. Vi havde booket to fantastisk musikere fra Popkollektivet til at spille indslag under vielsen og lounge musik bagefter. Vi blev alle dybt rørt under vielsen! Så dygtige musikere! Og gennemført lounge musik bagefter! Tak tak tak!”

– Janne (August 2019)

Popkollektivet Leverede Virkelig Varen
“Popkollektivet leverede virkelig varen. De kom ud over scenekanten og fik alle gæster på dansegulvet. Kan kun give vores bedste anbefaling til det fedeste, festligste og musikalske band.

– Kim (August 2019)

Popkollektivet – Middag og Dans

“Jeg overraskede min mand med en stor fest til hans fødselsdag. Dertil lagde Popkollektivet den perfekte musik igennem hele aftenen og natten!”

– Lone (marts 2019)

Gøre Vores Bryllup Helt Særligt!
“Vi havde booket en solomusiker fra Popkollektivet til at spille 6 timer under vores bryllupsmiddag. Pianisten lagde en fantastisk bryllupsstemning under hele middagen, og nød det til at fulde. Tak for at være med til at gøre vores bryllup helt særligt!

– Mathias (august 2020)

Jeg var så Imponeret!
“Jeg havde booket Popkollektivet som duo i 5 timer til min fødselsdagsfest. Jeg er så imponeret over hvor dygtige sangerinden og guitaristen var. Jeg blev nødt til at booke en ekstra time efter de første 5 var gået!”

– Morten (Januar 2019)

Super Tjekket
“Det lykkedes at få booket den helt rigtige til opgaven på kort tid.

Super tjekket med ejet udstyr til nem og hurtig opsætning og en virkelig dygtig sanger.
Lars fik tryllebundet brudeparret som blev meget rørt af hans sang.
Og trods en forsinkelse i talerunden fyrede han den af og havde hele selskabet med!
Tak for at gøre aftenen og vores tale til en man aldrig glemmer!”

– Ditte (August 2019)

Fantastisk Musik

“Tak for fantastisk musik til min 40 års fødselsdagsfest!!

– Louise (September 2020)

Fabelagtig lækker musik
“Popkollektivet leverede fabelagtig lækker musik til NIRAS’ julefrokost! Vi var over 600 ansatte til julefrokosten, der gav den fuld gas til musikken! Vi var i gode hænder fra start til slut, med en professionalisme og kælen for detaljen både inden for musikken, men også inden for booking og arrangering! Tusind tak, fordi I gjorde det til en fantastisk aften.”
– Camilla (januar 2020)

Den Perfekte Musik igennem hele Aftenen
“Jeg overraskede min mand med en stor fest til hans fødselsdag. Dertil lagde Popkollektivet den perfekte musik igennem hele aftenen!”

– Lone (Februar 2020)

Det Var Fortryllende!
“Vi holdt en hyggelig aften i vores sommerhus for nære venner. Vi havde booket en duo igennem Popkollektivet, som skulle spille under middagen. Det var fortryllende! De har vores varmeste anbefalinger!

– Hanne (Maj 2019)

Vi kan varmt anbefale dem!
“Vi havde Popkollektivet ude og spille til vores bryllup. De spillede alle de rigtige numre til sådan en fest og fik folk ud på dansegulvet. Vi kan varmt anbefale dem!”

– Sylvia (november 2019)

Danset Til Langt Ud på Natten

“Popkollektiv var et super valg til vores havefest! Musikken lagde den perfekte stemning til genforening med gamle venner! Og jeg kan love jer for at vi fik danset til den ud på natten!”

– Jackie (Juni 2020)

Den Smukkeste Stemme!
“Popkollektivet gjorde vores havefest fuldstændig forrygende. Sangerinden havde den smukkeste stemme, og musikere var så dygtige!

– Anja (august 2019)

Det var et Kæmpe Brag af En Fest
“Min kone og jeg holdt stort bryllup for familie og venner. Vi havde Popkollektivet til at spille både under middagen og til dansen bagefter. Det var et kæmpe brag af en fest, og vi kan varmt anbefale Popkollektivet!” 

– Daniel (august 2020)

Anbefalet!
“Afholdt I dag reception med lækker lyd fra Nada og Asger fra Popkollektivet. Der var masser af mennesker på relativt lidt plads og duoen lagde niveauet perfekt, så alle kunne snakke og samtidig nyde musikken. Der var 70’er tema over arrangementet og spillelisten kom godt omkring perioden uden at blive klichéagtige. Og så spiller og synger de bare super godt. Anbefalet!
– Niels (august 2019)