Musikken levede op til forventningerne!

“Musikken levede op til forventningerne, sangerinden var så god, og kan helt sikkert være en mulighed en anden gang!”

– Kommunal institution (November 2021)

I Gjorde det super godt!

Tusind tak for god musik til vores sølvbryllup i lørdags. Sangerinden gjorde det supergodt – både under middagen, indslaget med Bryan Adams og som sangerinde. Bandet var virkelig dygtige og med fuld tryk på. Dansegulvet var fyldt i de to timer. Jeg vil varmt anbefale jer til andre og håber at få mulighed for at bruge jer en anden gang.

– Thomas (August 2021)

Popkollektivet til Dinner
”Vi fejrede vores fælles 50 års selskab med Popkollektivet. Vi bookede 3 musikere og blev vejledt og guidet i forhold til at matche musikken med vores arrangement. Det var såååå feeedt! Popkollektivet leverer musik af højeste klasse!

– Jette (Juli 2019)

Fantastisk stemme og vildt gennemført guitarspil
“Jeg holdt fødselsdagsfest for familie og venner, og havde derigennem booket en solomusiker igennem Popkollektivet. Jeg er så enormt glad for at have valgt popkollektivet! Fantastisk stemme og vildt gennemført guitarspil!

– Mikkel (Juni 2019)

Indslag under Vielsen og Lounge Musik agefter
“Min mand og jeg holdt bryllup i vores have. Vi havde booket to fantastisk musikere fra Popkollektivet til at spille indslag under vielsen og lounge musik bagefter. Vi blev alle dybt rørt under vielsen! Så dygtige musikere! Og gennemført lounge musik bagefter! Tak tak tak!”

– Janne (August 2019)

Popkollektivet Leverede Virkelig Varen
“Popkollektivet leverede virkelig varen. De kom ud over scenekanten og fik alle gæster på dansegulvet. Kan kun give vores bedste anbefaling til det fedeste, festligste og musikalske band.

– Kim (August 2019)

Gennemtjekkede og talentfulde musikere

I samarbejde med Asger fra Popkollektivet sammensatte vi den rigtige gruppe musikere, som både kunne spille musik i duo til receptionen og derefter som fuldt band, der satte gang i dansegulvet. Popkollektivet levede op til mine forventninger – og mere til! Musikken var i top og jeg vil varmt anbefale andre at benytte Popkollektivet, hvis man leder efter unik musik tilpasset arrangementet. De kan virkelig mere end et traditionelt coverband.

– Peter 2021

Super dygtige!

Alt var helt perfekt, utrolig søde mennesker og virkelig dygtige.

– Marianne (August 2021)

Popkollektivet – Middag og Dans

“Jeg overraskede min mand med en stor fest til hans fødselsdag. Dertil lagde Popkollektivet den perfekte musik igennem hele aftenen og natten!”

– Lone (marts 2019)

Gøre Vores Bryllup Helt Særligt!
“Vi havde booket en solomusiker fra Popkollektivet til at spille 6 timer under vores bryllupsmiddag. Pianisten lagde en fantastisk bryllupsstemning under hele middagen, og nød det til at fulde. Tak for at være med til at gøre vores bryllup helt særligt!

– Mathias (august 2020)

Jeg var så Imponeret!
“Jeg havde booket Popkollektivet som duo i 5 timer til min fødselsdagsfest. Jeg er så imponeret over hvor dygtige sangerinden og guitaristen var. Jeg blev nødt til at booke en ekstra time efter de første 5 var gået!”

– Morten (Januar 2019)

Super Tjekket

“Det lykkedes at få booket den helt rigtige til opgaven på kort tid.

Super tjekket med ejet udstyr til nem og hurtigt opsætning og en virkelig dygtig sanger. Lars fik tryllebundet brudeparret som blev meget rørt af hans sang. Og trods en forsinkelse i talerunden fyrede han den af og havde hele selskabet med! Tak for at gøre aftenen og vores tale til en man aldrig glemmer!”

– Ditte (August 2019)

Simpelthen så godt

Det var SÅ godt og en kæmpe oplevelse vi altid vil huske

– Charlotte (August 2021)

Alt var lige som det skulle være!

“Det var super – er stadig træt 😛 Det var helt perfekt med Nada & Mads! Alt var lige som det skulle være og vi bruger jer gerne en anden omgang :)”

– Ellora (November 2021)

Fantastisk Musik

“Tak for fantastisk musik til min 40 års fødselsdagsfest!!

– Louise (September 2020)

Den Smukkeste Stemme!
“Popkollektivet gjorde vores havefest fuldstændig forrygende. Sangerinden havde den smukkeste stemme, og musikere var så dygtige!

– Anja (august 2019)

Fabelagtig lækker musik
“Popkollektivet leverede fabelagtig lækker musik til NIRAS’ julefrokost! Vi var over 600 ansatte til julefrokosten, der gav den fuld gas til musikken! Vi var i gode hænder fra start til slut, med en professionalisme og kælen for detaljen både inden for musikken, men også inden for booking og arrangering! Tusind tak, fordi I gjorde det til en fantastisk aften.”
– Camilla (januar 2020)

Den Perfekte Musik igennem hele Aftenen
“Jeg overraskede min mand med en stor fest til hans fødselsdag. Dertil lagde Popkollektivet den perfekte musik igennem hele aftenen!”

– Lone (Februar 2020)

Det Var Fortryllende!
“Vi holdt en hyggelig aften i vores sommerhus for nære venner. Vi havde booket en duo igennem Popkollektivet, som skulle spille under middagen. Det var fortryllende! De har vores varmeste anbefalinger!

– Hanne (Maj 2019)

Vi kan varmt anbefale dem!
“Vi havde Popkollektivet ude og spille til vores bryllup. De spillede alle de rigtige numre til sådan en fest og fik folk ud på dansegulvet. Vi kan varmt anbefale dem!”

– Sylvia (november 2019)

Danset Til Langt Ud på Natten

“Popkollektiv var et super valg til vores havefest! Musikken lagde den perfekte stemning til genforening med gamle venner! Og jeg kan love jer for at vi fik danset til den ud på natten!”

– Jackie (Juni 2020)

Det var et Kæmpe Brag af En Fest
“Min kone og jeg holdt stort bryllup for familie og venner. Vi havde Popkollektivet til at spille både under middagen og til dansen bagefter. Det var et kæmpe brag af en fest, og vi kan varmt anbefale Popkollektivet!” 

– Daniel (august 2020)

En Utrolig Stærkt og Skøn Oplevelse!
Til vores sommer personalefest kom Nanna og Rasmus fra Popkollektivet og sang og spillede for os. Det var en kæmpe succes. Det var en enestående dejlig koncert med nogle fantastiske numre, som var perfekt sat sammen til en aften og et arrangement som dette. Nanna sang sig helt ind i vores hjerter med sin ubeskriveligt flotte stemme akomponeret af Rasmus dybt musikalske indlevenhed og fantastiske guitarspil. Vi glemte alle for en stund tid og sted og nød at hengive os til den vidunderlige musik. En utrolig stærk og skøn oplevelse. Derudover har vi oplevet kontakten med Nanna, op til koncerten, som værende særdeles professionel, positiv og meget imødekommende. En på alle måder mægtig positiv oplevelse Vi kan kun på det varmeste anbefale såvel Nanna som Rasmus.

På vegne af institutionen Martha Hjemmet – Helle Frederiksen

Anbefalet!
“Afholdt I dag reception med lækker lyd fra Nada og Asger fra Popkollektivet. Der var masser af mennesker på relativt lidt plads og duoen lagde niveauet perfekt, så alle kunne snakke og samtidig nyde musikken. Der var 70’er tema over arrangementet og spillelisten kom godt omkring perioden uden at blive klichéagtige. Og så spiller og synger de bare super godt. Anbefalet!
– Niels (august 2019)