Under middagen og til dansefest

“Popkollektivet gjorde vores vennefest fuldendt.
De spillede musik efter vores smag,
spiller og synger som en drøm.”

– Hanne, fødselsdagsfest (maj 2019)


Til reception

“Jeg kan virkelig anbefale Popkollektivet på det varmeste! De spillede til en åbent-hus-fest for ca. 50 gæster, og opfyldte alle mine forventninger om af få noget lækkert popmusik til at skabe ekstra stemning – samtidig med, at gæsterne kunne mingle rundt og hyggesnakke.”

– Poul, bryllupsjubilæum (september 2019) 


Under vielsen til bryllup

“Popkollektivet lavede en smuk ramme om vores vielse i skoven. De opfyldte vores eget ønske om en fællessang på fornemmeste vis og valgte en smuk instrumental version af “What a Wonderful World” til at indlede vielsen. Vi kunne ikke have ønsket det bedre!”

– Sanne, bryllup (juni 2019)


Til virksomhedsreception

“Afholdt i dag reception med lækker lyd fra Nada og Asger. Der var masser af mennesker på relativt lidt plads og duoen lagde niveauet perfekt, så alle kunne snakke og samtidig nyde musikken. Der var 70’er-tema over arrangementet og spillelisten kom godt omkring perioden uden at blive kliché-agtig. Og så spiller og synger de bare super godt. Anbefalet!”

– Niels, firmareception (august 2019) 


Til stor firmafest

“Popkollektivet stod for den fedeste musikunderholdning til vores firmafest! Super tjekket live-band med fuld energi. De får mine varmeste anbefalinger.”

– Emil, firmafest (juni 2019) 


Super tjekket!

“På kort tid lykkedes det at få booket den helt rigtige musiker til opgaven, gennem Popkollektivet. Super tjekket med eget udstyr til nem og hurtig opsætning samt en virkelig dygtig sanger.”

– Ditte, bryllup (august 2019)


Tryllebundet!

“Sangeren fra Popkollektivet fik tryllebundet brudeparret, som blev meget rørt af hans sang. På trods af en forsinkelse i talerunden, fyrede han den af og havde hele selskabet med. Tak for at gøre aftenen og vores tale til en man aldrig glemmer!”

– Ole, bryllup (august 2019) 


Kan til enhver tid anbefales!

“Jeg vil, til enhver tid, anbefale Popkollektivet til de ønsker og opgaver, som man kunne have musikmæssigt. Et af de steder, hvor jeg har følt mig godt behandlet, både som kunde, men også som menneske. Tak.”

– Kim, fødselsdag (august 2019) 


En super oplevelse

“Jeg skulle holde en fødselsdagsfest og havde forinden haft kontakt til Asger fra Popkollektivet, som var 100% på fra starten af, og efter et par dage fandt han en perfekt guitarist til mig. Festen blev en super oplevelse for både mig og mine gæster.”

– Lisbeth, fødselsdag (april 2019)