OM OS

Popkollektivet består af nogle af Danmarks bedste musikere, der samles om musik af højeste kvalitet. Popkollektivet spiller i mange forskellige konstellationer - det kan være fra en enkelt sanger under vielsen til dit bryllup, og op til et top professionelt danseorkester, der lægger soundtracket til din næste uforglemmelige firmajulefrokost.

ARTISTERNE

Fælles for artisterne i Popkollektivet, er mange års erfaring fra små og store scener som professionelle musikere, en stærk tilstedeværelse på scenen og ikke mindst en kæmpe kærlighed til Livemusik! Læs mere om hvad vi kan tilbyde med vores brede pallet under Koncepter.

BRYLLUP

Popkollektivet bliver ofte booket til at spille til bryllupper. Et bryllup er en stor livsbegivenhed og derfor ser vi det som en stor ære at gøre jeres specielle dag fuldendt med den helt rigtige performance. Vi spiller både i kirken, til receptionen, under maden, til brudevalsen og til at sætte gang i dansegulvet!

Kontakt Popkollektivet her for en uforpligtende snak om jeres store bryllupsdag.

FIRMAFESTEN

Leder I efter det helt rigtige band til den næste firmafest?

Popkollektivets musikere har mange års erfaring i at opfylde dit ønske til den enkelte optræden. Popkollektivet har også spillet til en lang række temafester med temaer som, for eksempel, Disney, James Bond, 70'er-disco og meget mere.

Kontakt Popkollektivet her for en uforpligtende snak om jeres næste firmafest.

BAND TIL FEST

Udover at spille til bryllupper og firmafester, spiller Popkollektivet selvfølgelig også til en lang række andre slags events, heriblandt fødselsdage, jubilæer, receptioner, lounge, osv. Kun fantasien sætter grænser!

Vi er stolte af mange vores referencer fra både privatpersoner og virksomheder, som du kan læse her på siden eller på Facebook.